Voedsel inzameling

Boodschappen worden duurder, rekeningen kunnen niet meer worden betaald. We zien gezinnen die geen brood, groente, rijst of melk meer kunnen betalen. De Paradijskerk houdt een Voedsel inzamelactie! Breng voedselproducten naar de Paradijskerk, Nieuwe Binnenweg 25. Wij brengen de producten naar buurthuis Thuis in West. Dit buurthuis ondersteunt onder andere gezinnen in armoede en zorgt ervoor dat de voedselpakketten bij de mensen komen!

Inzamelen kan tijdens/voorafgaand aan de vieringen en tijdens de open kerk momenten. Hieronder treft voorbeelden van artikelen die voorzien in een behoefte, en die wij in goede kwaliteit kunnen overbrengen.

Voorbeeldlijst van enkele boodschappen

Zilvervliesrijst
Fruitmix, broccoli, meloen
Bloemkool, mais
Komkommer
Sinaasappels, citroenen
Trostomaten, snoeppaprika
Bananen, knoflook, sla, paksoi
Cherrytomaten
Bramen, druiven
Blauwe bessen, pruimen
Tomaatjes, snoeptomaatjes,
Oatly blikjes, tintelfruit
Margarine
Hello Fresh
Puntpaprika, paprika los, paprika buitenbeentje,
Knoflook strengen
Cliff repen
Koffiebonen
Ontbijtkoek
Brood
Diverse noten, chips
Zuivel (houdbaar)
Ingeblikt voedsel
Hygiëneproducten