Exclusive piano lying down concert – Mattias Devriendt


  • Datum:
  • Locatie: Paradijskerk
  • Adres: Nieuwe Binnenweg 25, Rotterdam

Maak een uur lang je hoofd leeg en droom weg tijdens dit piano ligconcert!

Donderdag 13 juni, 20.00 uur

Kies een plekje en schik je kussen onder je hoofd. Maak je klaar om een uur lang je hoofd leeg te maken en weg te dromen tijdens dit ligconcert. Verwacht een uniek ononderbroken muzikaal verhaal waarin rust, spanning, muzikale thema’s en dynamiek je een uur lang meevoeren. Een moment van rust, stilte en verbinding in een wereld vol vergaderingen, whatsappberichten en instareeltiktokstories. De perfecte keuze voor een date, een avondje uit met vrienden of voor wie op zoek is naar wat cultuur.

Tijdens dit exclusieve en intieme concert kun je je op je matje nestelen rond de vleugelpiano. Het concert duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten. Er zijn geen pauzes. Na het concert kan je rustig de stad terug intrekken. Vergeet je matje, kussen, deken of slaapzak niet!

Pianist Mattias Devriendt leerde piano spelen op 9-jarige leeftijd. Hij woont in Gent. Sinds 2022 speelt hij lying down concerts. Geen Mozart, Beethoven of Schubert, maar eigen werk. Zijn belangrijkste invloeden zijn Radiohead, Philip Glass, Nicolas Jaar, The Album Leaf, Nils Frahm en Jóhann Jóhannsson. Zijn missie is om via muziek mensen een moment van rust en verdieping te bieden.

Kijk hier voor tickets en meer informatie.