Kerstdiensten in de Paradijskerk

Beste bezoeker van onze website,

Wie u ook bent of waar u ook vandaan komt, u bent welkom om Kerstmis met ons te vieren in de Paradijskerk! Op 24 december hebben wij twee diensten in onze prachtige kerk, waarvoor u zeer hartelijk welkom bent!

Om 18.00 uur zingen wij met zijn allen bekende kerstliederen in de kerk. 
Om 21.00 uur volgt de nachtmis met aartsbisschop Bernd Wallet.

U bent welkom om één of beide vieringen bij te wonen. We zijn blij dat u Kerstmis wilt vieren in onze mooie kerk. Aangezien het aantal plaatsen om veiligheidsredenen beperkt is, is inschrijving vooraf vereist. Daarom vragen wij u om (uiteraard gratis) kaartjes op te halen na de zondagsmis of tijdens Open Kerk (dinsdag/woensdag/vrijdag van 13.00-16.00 uur en zaterdag van 11.00-16.00 uur. Wie daar geen tijd voor heeft, kan zich ook tot uiterlijk woensdag 21 december aanmelden via het e-mailadres nachtmis2022@gmail.com. Wij sturen u dan de kaartjes toe. 

Om zeker te zijn van een zitplaats moet u minstens 10 minuten voor aanvang van de kerstdiensten in de kerk zijn. We kijken uit naar uw komst!

Met vriendelijke groet,
Uw Paradijskerk